PF 40 – francia ablak rendszer

 

BIZTONSÁG KOMPROMISSZUM NÉLKÜL

  A Portfenetr PF 40 rendszer modern megoldás a magas nyíló ablakokhoz, un. francia erkélyekhez a biztonság érdekében szerelhető külső korlátok kialakításához. Egyidejűleg megfelelően megtervezett, érdekes építészeti elemet képez.


  A Portfenetr PF 40 rendszer maximális szinten biztonságot nyújtó, erős és tartós profilokból készül. Az ilyen típusú szerkezetek kiválóan beválnak az olyan projekteknél, ahol a homlokzat lapos és a helyiségek keskenyek. 


  A Yawal tervezői különös hangsúlyt fektetnek a rendszer esztétikus kivitelezésére. Egy speciális takaró csipeszt terveztek, melynek megoldásnak köszönhetően a rögzítőcsavarok elrejtésre kerülnek és az egész korlát kivételesen elegánsan néz ki. Ilyen típusú megoldással a konkurencia termékei nem rendelkeznek. Sőt mi több, a takaró csipesz a takaróléccel azonos módon kerül kivitelezésre, ami megrövidíti és lényegesen megkönnyíti a szerkezet felszerelését és lebontását. 
 

 

 A RENDSZER ELŐNYEI:

  • a megoldás a Yawal kínálatában szereplő összes, hőszigeteléssel rendelkező ablak és ajtó rendszerrel kompatibilis
  • rögzítés az ajtótokon,
  • a rögzítőcsavarokat eltakaró csipesz,
  • kitöltés VSG/ESG 44.2, 66.2, 88.2, 1010.2 ablakokkal,
  • az üveg szélét alumínium léc védi
  • alkalmazható szimpla és dupla szárnyú szerkezeteknél,
  • könnyen szerelhető és előregyártható, 
  • növeli az épület hangszigeteltségét.

 

A Yawal Portfenetr PF 40 rendszer az ablakkerethez kerül rögzítésre. A speciális keresztléc alkalmazásának köszönhetően lehetőség van a korlát kivitelezésére mind a szimpla, mind a dupla szárnyú szerkezeteken. A H verzióban a rögzítés az ajtótokon van, a függőleges profilokon, míg az U verzióban a függőleges profilokon és a vízszintes profilon. A rendszer bázis profilja és a rászorító lécek kifúrt szerelőfuratos verzióban kerülnek értékesítésre, ami lényegesen megkönnyíti az előregyártást és a szerelést, ami végeredményben kihat a költségek csökkenésére.