A cégről

 

A VerÉpKer. cég fennállásának eleje óta világosan meghatározott fejlődési vízióval rendelkezünk. Magyarországra kiterjedő modern és dinamikus céget építünk. A cég fennállásának 10 éve alatt felgyülemlett tapasztalat és az általunk kínált innovatív megoldások széles skálája cégünket Lengyelország piacvezető építészeti alumínium és műanyag rendszerek beszállítói közé emelte. Az alumínium rendszerek és tartozékok tervezésére, értékesítésére és forgalmazására, valamint porfestési szolgáltatásokra és ívhajlításra szakosodott.
Jelenleg cégünk partneri és ügyfél körébe közel 150 hazai  cég tartozik. Ezenfelül kapcsolatot tartunk az építészekkel, generálkivitelezőkkel és beruházókkal is.

Cégünk Egerben található

AZ ELVÁRÁSOKRA SZABOTT KIPROFILOZOTT MEGOLDÁSOK

A XXI. század második évtizedére a formák sokfélesége és az eredeti megoldások a jellemzők. Ez a különböző anyagok használatával, a fények játékával, valamint – vagy inkább elsősorban – az építészek kreativitásával érhető el. Az ilyen látványos eredmények elérése nem lenne lehetséges a megfelelő technológiák nélkül.

A fennállásunk évei alatt az építészekkel és a kivitelezőkkel együttműködve egyénileg megtervezett, kivételes szerkezeti megoldásokat dolgozott ki, melyeknek köszönhetően a cég rendszerei alapján kivitelezett épületek kivételesen látványosak.