Bemutatkozás

 A Yawal Alumínium rendszerek kizárólagos magyarországi forgalmazója a VerÉpKer nagykereskedelmi vállalkozás amely az Építőipar területén kínál az ügyfeleinek a gyártóknak, építészeknek és a beruházóknak alumínium homlokzati burkolati rendszereket, valamint ipari profilokat.

Cégünk 2015-ben alakult, de munkatársaink 20 éve foglalkoznak alumínium és acél nyílászáró rendszerek forgalmazásával amelyből magas műszaki tartalmú alumínium ajtók, ablakok, portálok, függönyfalak, kupolák, télikertek gyártása lehetséges.  A rendszer az egyedi szerkezetek kivitelezését az épületre történő adoptálását lehetővé teszi. Így változatos, az épület stílusához illeszkedő kialakítást érhetünk el.

A Yawal termékek magas műszaki tartalmú kiforrott alumínium ajtó, ablak és toló rendszerek, valamint homlokzatburkolati rendszerek mint például a függönyfalak, üvegtetők és az alumínium lemezes homlokzat burkolatok( Yawal bond).

Ezentúl még képesek vagyunk egyedi műszaki megoldások megvalósítására az építészeti alumínium területén, egyedi profilok megtervezésére ezáltal egyedi homlokzatok kivitelezésére. 

Nagy hangsúlyt fektetünk a termékeink minőségére, az ügyfelek pontos precíz kiszolgálására és a termékeink folyamatos fejlesztésére. Mindezekhez versenyképes árakat is társítunk. 

A termékeket a cég központjában lévő fejlesztő csoport folyamatosan fejleszti, és mindig új innovatív megoldásokkal lép a piacra. A vállalat nagy hangsúlyt helyez a fejlesztésre amelyben magasan képzett mérnök kollégák működnek közre. A termékek műszaki paramétereit független intézmények vizsgálják be és adnak ki rájuk minősítéseke. A termékekre Rosenheimi minősítési dokumentumokat tudunk adni. ISO 9001:2008 standardoknak megfelelő Minőségbiztosítási Rendszer, melyet BSI tanúsít. 

A vállalatirányítást támogató másik eszköz a BSI tanúsító cég által kiadott tanúsítvánnyal igazolt ISO 14001:2004 Környezetirányítási rendszer. A YAWAL ezen tanúsítványok tekintetében megfelel valamennyi jogi követelménynek. 

A Yawal cégcsoport központja Herby-ben Lengyelországban van, ahol saját présművel, porfestő üzemmel, ívhajlítóval rendelkezik. 

Ezenkívül a cégcsoport másik része a Final Sa amely ipari profilok préselésére és autó ipari termékek préselésére szakosodott. Ezenkívül még présművel rendelkezik  a cégcsoport Ukrajnában és Oroszországban is. 

Herby-ben automata magas-raktár van, innen történik a termék kiszállítása a közép-európai térségbe, ezáltal Magyarországra is.

 

A nyílászáró rendszereink (alumínium bejárati ajtó, alumínium ablakok, alumínium függönyfal, emelő tolóajtó, panelos bejárati ajtó) a legmodernebb és legszigorúbb műszaki előírásoknak is megfelelnek.

Az ügyfeleknek komplex megoldásokat kínálunk többféle alumínium ajtó-ablak rendszer valamint függönyfal és egyedi homlokzati burkolatok területén. Az ipari profilok felhasználóinak is teljes körű szolgáltatást kínálunk a présszerszám tervezésétől kezdve a profilok együtt történő megtervezésén keresztül.

Az építészekkel és tervezőkkel folytatott együttműködés támogatja a kivételes szerkezeti megoldások létrehozását. Cégünk műszaki részlege támogatja az ügyfeleket az alumínium rendszerek alkalmazása terén a legjobb megoldások felkutatásában.
Számunkra a legfontosabb a legmagasabb minőségű termék és szolgáltatás nyújtása.

Célunk nem csupán a termék eladása, hanem széleskörű műszaki támogatás nyújtása, mely lehetővé teszi a megjelenő kihívások gyors megoldását. Partnereinkkel közösen csodálatos és biztonságos világot szeretnénk létrehozni.