Bemutatkozás

 A VerÉpKer nagykereskedelmi vállalkozás amely az Építőipar területén kínál az ügyfeleinek a gyártóknak, építészeknek és a beruházóknak alumínium és műanyag nyílászáró rendszereket homlokzati burkolati rendszereket, valamint ipari profilokat.

Cégünk 2015-ben alakult, de munkatársaink 20 éve foglalkoznak alumínium és műanyag nyílászáró rendszerek forgalmazásával amelyből magas műszaki tartalmú alumínium ajtók, ablakok, portálok, függönyfalak, kupolák, télikertek gyártása lehetséges.  A rendszer az egyedi szerkezetek kivitelezését az épületre történő adoptálását lehetővé teszi. Így változatos, az épület stílusához illeszkedő kialakítást érhetünk el.

A termékeink magas műszaki tartalmú kiforrott alumínium ajtó, ablak és toló rendszerek, valamint homlokzatburkolati rendszerek mint például a függönyfalak, üvegtetők, valamint a műanyag profil rendszereink

Ezentúl még képesek vagyunk egyedi műszaki megoldások megvalósítására az építészeti alumínium területén, egyedi profilok megtervezésére ezáltal egyedi homlokzatok kivitelezésére. 

Nagy hangsúlyt fektetünk a termékeink minőségére, az ügyfelek pontos precíz kiszolgálására és a termékeink folyamatos fejlesztésére. Mindezekhez versenyképes árakat is társítunk. 

A termékeket a partner cégek központjában lévő fejlesztő csoport folyamatosan fejleszti, és mindig új innovatív megoldásokkal lép a piacra. A partner vállalataink nagy hangsúlyt helyez a fejlesztésre amelyben magasan képzett mérnök kollégák működnek közre. A termékek műszaki paramétereit független intézmények vizsgálják be és adnak ki rájuk minősítéseke. A termékekre Rosenheimi minősítési dokumentumokat tudunk adni. ISO 9001:2008 standardoknak megfelelő Minőségbiztosítási Rendszer, melyet BSI tanúsít. 

A vállalatirányítást támogató másik eszköz a BSI tanúsító cég által kiadott tanúsítvánnyal igazolt ISO 14001:2004 Környezetirányítási rendszer. Az általunk forgalmazott műanyag és alumínium nyílászáró rendszerek ezen tanúsítványok tekintetében megfelel valamennyi jogi követelménynek. 

Mind az alumínium mind pedig a műanyag profilokat tudjuk ívesíteni. 

A megrendelt profilokat Lengyelországban lévő automata magasraktárból szállítjuk körfuvarral direktben az ablakgyártó partnerekhez Magyarországra.

 

A nyílászáró rendszereink (alumínium bejárati ajtó, alumínium ablakok, alumínium függönyfal, emelő tolóajtó, panelos bejárati ajtó, műanyag ablak, ajtó, toló rendszerek) a legmodernebb és legszigorúbb műszaki előírásoknak is megfelelnek.

Az ügyfeleknek komplex megoldásokat kínálunk többféle műanyag és alumínium ajtó-ablak rendszer valamint függönyfal és egyedi homlokzati burkolatok területén. Az ipari profilok felhasználóinak is teljes körű szolgáltatást kínálunk a présszerszám tervezésétől kezdve a profilok együtt történő megtervezésén keresztül.

Az építészekkel és tervezőkkel folytatott együttműködés támogatja a kivételes szerkezeti megoldások létrehozását. Cégünk műszaki részlege támogatja az ügyfeleket az alumínium rendszerek alkalmazása terén a legjobb megoldások felkutatásában.
Számunkra a legfontosabb a legmagasabb minőségű termék és szolgáltatás nyújtása.

Célunk nem csupán a termék eladása, hanem széleskörű műszaki támogatás nyújtása, mely lehetővé teszi a megjelenő kihívások gyors megoldását. Partnereinkkel közösen csodálatos és biztonságos világot szeretnénk létrehozni.