A cégről

Komplex és innovatív megoldásokkal, szenvedéllyel építjük a gyönyörű és biztonságos világot.

A YAWAL S.A. cég fennállásának eleje óta világosan meghatározott fejlődési vízióval rendelkezünk. Európára kiterjedő modern és dinamikus céget építünk. A cég fennálásának 25 éve alatt felgyülemlett tapasztalat és az általunk kínált innovatív megoldások széles skálája cégünket Lengyelország piacvezető építészeti alumínium rendszerek beszállítói közé emelte. A YAWAL S.A. alumínium rendszerek és tartozékok tervezésére, értékesítésére és forgalmazására, valamint porfestési szolgáltatásokra és ívhajlításra szakosodott.
Jelenleg cégünk partneri és ügyfél körébe közel 400 hazai és külföldi cég tartozik. Társaságunk termékei Európa valamennyi piacára eljutnak, különösen Csehországba, Szlovákiába, Fehéroroszországba, a balti államokba, Romániába, Oroszországba, Ukrajnába, a skandináv államokba, Magyarországra, Belgiumba, Németországba, Franciaországba és Nagy Britanniába.

Cégünk főközpontja Herby-ben található, Częstochowa mellett. A Yawal Csoport két vállaltból áll: a Yawal S.A. és a Final S.A. cégekből. Az utóbbi években számos beruházást hajtottunk végre, melyek álltal a gyártási potenciálunk előregyártott részleggel , függőleges porfestő üzemmel és magasraktárral bővűlt.

 

AZ ELVÁRÁSOKRA SZABOTT KIPROFILOZOTT MEGOLDÁSOK

A XXI. század második évtizedére a formák sokfélesége és az eredeti megoldások a jellemzők. Ez a különböző anyagok használatával, a fények játékával, valamint – vagy inkább elsősorban – az építészek kreativitásával érhető el. Az ilyen látványos eredmények elérése nem lenne lehetséges a megfelelő technológiák nélkül.

A Yawal S.A. fennállásának negyed évszázada alatt az építészekkel és a kivitelezőkkel együttműködve egyénileg megtervezett, kivételes szerkezeti megoldásokat dolgozott ki, melyeknek köszönhetően a cég rendszerei alapján kivitelezett épületek kivételesen látványosak.