ACS 50 Hőhidas ablak rendszer

KÉNYELEM ÉS ESZTÉTIKUM

 

A cs 50N rendszer keretében ajánljuk Önöknek az egyik kiegészítő megoldásunkat, a kiadó ablakot. Ideálisan kiteljesítése az architektúrának ipari épületekben, középületekben, de lakóépületekben is. A bemutatott ablaktípus egyaránt lehet vízszintes és függőleges irányban eltolható.

A tetszőleges helyzetbe beállított szárny a helyén marad anélkül, hogy további reteszelésre lenne szükség. A speciális rendszerű munkahengerek alkalmazása lehetővé tette kényelmes és a használatban biztonságos termék kialakítását a felemelés opcionális támogatásával.

Az esztétikai értékeket a felületek minőségi kidolgozása emeli ki, a profilok anódozva vannak vagy porszórással festettek. Modern, minimalisztikus formavilág és széles színválaszték – RAL paletta, a strukturális és fautánzatú színek lehetővé teszik, hogy minden architektúrához egyéni megoldást lehessen komponálni. Hasonlóan, mint a cégünk összes konstrukciója, kompatibilis a többi L rendszerrel.

A rendszer rendelkezik a szükséges AT-15-6924/2012 műszaki engedéllyel, és azokkal a minősítésekkel, amelyek garantálják a teljes megelégedettséget a használat során.

Metszet a kiadó ablak szárnyán keresztül

A RENDSZER JELLEMZŐI

A rendszer konstrukciójának vastagsága Szárnyprofil 21,8 mm
Üvegezés köre 4÷6,4 mm
A mozgó szárny súlya ellensúlyos szárnynál max. 25 kg
ellensúly nélküli szárnynál max. 8 kg