BA PV Napelemes renszer

ENERGIATAKARÉKOS

BA PV – A RENDSZER JELLEMZŐI

A zsalugáter rendszer dekorációs elem, ami kiemel minden homlokzatot, és jóvoltából az épület egyéni jelleget kap.

A zsalugátereink a piacon kapható, fa zsalugáterek alternatívái. Az Eclipse 33 zsalugáterek kétféle változatban kaphatók – fix lamellás és paneles.

A zsalugáterek célja, hogy védje a helyiséget a túlzott benapozástól. Az Eclipse 33 egy kitűnő, a lakásépítésben alkalmazott megoldás.

 

 

 

 

A rendszer előnyei

• Tiszta, megújuló energia nyerése,

• Modern és attraktív anyagok felhasználása,

• Az építészeti megoldás egészének befogadását befolyásoló, kivételes esztétikai értékek,

• Zöld energiát felhasználó, fejlett technológia,

• A beruházási költségek megtérülésének lehetősége,

• Könnyű fenntarthatóság és kezelés.

 

 

ENERGIATAKARÉKOSSÁG

A tiszta üveg balusztrád rendszer a napenergiából elektromos energiát tud előállítani napelem cellák segítségével. Ez a multifunkciós termék eleget tesz az összes modern építészeti szabványnak a tervezés és kivitelezés területén. A napelem cellák épülettel történő összekapcsolásának tervezésénél lényeges tényező a panelek beállítása a fényforrás irányába.

 

IDŐTLEN, MINIMALISZTIKUS FORMATERVEZÉS

BA PV napelemes balusztrád az esztétikai szempontokat a napelemes megoldás műszaki előnyeivel köti össze, a beszerelése kivételesen könnyű és gyors. A szerkezete a balkon padlózatához horgonyzott speciális profilból, valamint az napelemekkel integrált üvegezésből áll. Az üvegezés igénytől függően átlátszó vagy nem átlátszó (PV) formában készül. Az attraktív, teljesen üvegezett balusztrád könnyed benyomást kelt, és nincsenek benne függőleges, alumínium összekötések. A felső része opcionálisan korláttal zárható le. Az alapprofil alkotja a kábelezés házát. Az új megoldásunk nagyszerű kitöltése az architektúrának.