A Yawal Construktor program megnyitása után: <<<<YAWAL>>>> legördülő menüből ki kell választani a "Download material/help" opciót.

Ez a Yawal felhő tárhelyére visz minket, ott az "3. Helpfull program files/ 3. Pliki programu na chmurze" menüpontot kell választani, ahonnan le kell tölteni az aktualizacja_25_04_2019wer03_zap4736_eu.rar frissítési file-t.

Közben zárjuk be a Yawal Constructort.

Ha letöltöttük a frissítési fájlt, a C: Yawal -> constructor mappában az aktualizator.exe alkalmazást elindítjuk, a Zmien: gombra kattintva behivatkozzuk a letöltött rar file-t (nem szükséges kicsomagolni!) 

Az OK után lent ki kell pipálni a bal alsó sarokban lévő kockát és az "Aktualizuj" gombbal elindítani a frissítést. 

Ha a program nem válaszol értesítést kapjuk, hagyjuk dolgozni a programot, a háttérben fut.

 A nyelvi fájlokat kérje az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címről.

A Yawal Constructor-hoz a magyar nyelvi fájlok az alábbi linken tölthetőek le. Letöltés után ki kell őket csomagolni, majd bemásolni a C:/yawal/constructor mappába és ott felülírni a régebbi fájlokat.

Nyelvi fájlok letöltése

Hírlevél

Kérem iratkozzon fel hírlevelünkre.

Filozófiánk

Fenntartható világunk érdekében a legjobb minőségű, időtálló -és természetesen a lehető legjobb ár-érték arányú  alumínium nyílászáró rendszereinket kínáljuk Önnek!

Please publish modules in offcanvas position.