Termékmenü

 
Az általunk előállított termékek legkiválóbb minőségének biztosítása érdekében folyamatosan modernizáljuk és bővítjük gépparkunkat. Jelenleg a Yawal S.A. három alumínium profil présgéppel, Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb anódos oxidáló üzemével, és az ország egyik legmodernebb, függőleges profil felfüggesztési és szállítási rendszerrel felszerelt porfestő üzemmel rendelkezünk. 
Nagy figyelmet szentelünk a szállítások határidőben történő teljesítésére és ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálására.
A logisztikai kiszolgálás felgyorsítása és hatékonyabbá tétele érdekében modern magasraktárat építettünk. Ezen túlmenően a standard profilokból raktárkészletet tartunk fenn, ami külön csökkenti a szállítási időt. Partnereink és ügyfeleink rendelkezésére állnak az Ügyfélszolgálati Iroda dolgozói, akik a sok éves tapasztalatukkal bármikor az ügyfelek segítségére sietnek.
 
 
 
 

Hírlevél

Kérem iratkozzon fel hírlevelünkre.

Filozófiánk

Fenntartható világunk érdekében a legjobb minőségű, időtálló -és természetesen a lehető legjobb ár-érték arányú  alumínium nyílászáró rendszereinket kínáljuk Önnek!

Please publish modules in offcanvas position.